Autoverzekeringen

Een goede en complete autoverzekering is belangrijk. Mocht er onverhoopt iets met uw auto gebeuren, dan is het een veilig idee dat u goed bent verzekerd.

Gunstige polisvoorwaarden en scherpe premies.
U kunt via ons kiezen uit een WA-, een WA Plus- of een WA + Cascoverzekering (Allrisk) en aanvullende verzekeringen zoals een rechtsbijstand-, schadeverzekering inzittenden, ongevallen inzittendenverzekering (deze verzekering vinden wij een achterhaald product, onze voorkeur gaat uit naar een schadeverzekering inzittenden). Er zit zeker een verzekering bij die precies op uw wensen aansluit. U kunt altijd rekenen op gunstige polisvoorwaarden en scherpe premies.

Autoverzekering: welke dekkingen moet je kiezen?
Bij een autoverzekering moet je kiezen welke dekking je wilt. Er zijn er drie:

•WA (wettelijk aansprakelijkheid). Dit is de meest beperkte dekking, maar ook de goedkoopste. De schade die je met je auto veroorzaakt wordt vergoed, maar niet je eigen schade.
•WA + beperkt casco (ook wel WA plus genoemd). Naast de WA dekking wordt nu ook de schade aan je eigen auto vergoed bij o.a. brand, diefstal, storm en ruitbreuk. Schade aan je eigen auto die je zelf hebt veroorzaakt (door bijvoorbeeld een aanrijding) wordt niet vergoed.
•WA + volledig casco (ook wel All Risk genoemd). Alles wat onder beperkt casco valt wordt vergoed, maar nu wordt ook alle schade aan je eigen auto vergoed.

Welke aanvullende verzekeringen kun je kiezen?
Er zijn verschillende aanvullende verzekeringen mogelijk bij een autoverzekering. Ze zijn niet allemaal nodig of verplicht, je kunt zelf bepalen welke je nodig vindt.

•Ongevallen inzittendenverzekering. Keert een vast bedrag uit bij ongevallen aan bestuurder en/of passagiers.
•Schadeverzekering voor inzittenden. Vergoedt de schade die bestuurder en/of passagiers lijden door het ongeluk.
•Rechtsbijstandverzekering. Voor juridisch advies en deskundige rechtshulp.

klik hier voor een premieberekening